Nieuws

5-6-2022 - Arnold Kok 1e Nationaal Sector 3+4 Limoges! John Strieker 8e NPO! Comb. Huisman 1e + 4e NPO Noord Chalons

Afgelopen weekend was het een fantastisch weekend voor de Postduif leden Arnold Kok, John Strieker en Comb. Huisman.

's-Ochtends wist Arnold Kok om 07.40 een duif te klokken vanuit Limoges (vrijdag 12.30 gelost op 815km.). Dit was werkelijk een wereldprestatie en de 3 jaarse duivin was ook veruit de winnares van het gehele concours!! Niet alleen de Afdeling en Sector, zelfs de eerste van het gehele concours tegen 6.700 duiven! Arnold nogmaals gefeliciteerd met deze fantastische prestatie!!

Ook was er een prachtige teletekst notering (8e) voor good-old John Strieker, John ook gefelicteerd met deze prestaite van formaat!Arnold werd door voorzitter Hans Huisman in het zonnetje gezet en zoals gebruikelijk bij een landelijke overwinning werd het rood/wit/blauw gehezen.'s-Middags was het de tijd voor de 'rappe' mannen vanuit Chalons - Champagne (ca 415km), echter een rappe werd het niet; sterker nog, het werd een erg lastige vlucht met tegenwind waar alleen de allersterksten naar voren komen, en een sterke, dat is 082 van Huisman zeker, het hele jaar al super op dreef en nu sloeg ze toe met de 1e NPO Noord tegen 6.379!!

Alsof het nog niet genoeg was pakken de Huismannen ook nog de 4e NPO Noord met een jaarling!Ook aan de Comb. Huisman proficiat met deze topprestatie!!

 
<<< Terug
 

Actueel

Kampioenschappen 2022
Lees meer
Knalafsluiter voor Gerard Kok vanuit Perpignan ZLU!
Lees meer
Prachtige 3e NPO Bergerac voor Gerard Kok!
Lees meer
Grootmeesters K. Post & Zn en Arnold Kok!
Lees meer
TT voor de gebroeders Kok! 1e Regio voor Comb. Huisman met de Jonge Duiven
Lees meer