Nieuws

10-6-2019 - Jan Wezenberg 1e NPO met zijn fenomenale doffer de 222! + Gerard en Henri op TT. En Johannus Knul 1e in de regio vanuit Meer!

Afgelopen weekend was het op zijn zachtst gezegd een stormachtige vlucht, niet alleen door de prestatie van de Postduifleden maar ook het weer zelf: een, bijna, ZW storm met behoorlijke buien onderweg. Het weerhield de 222 van Jan Wezenberg niet om weer eens super toe te slaan! Andermaal een 1e van de hele afdeling, dit kunststukje flikte dezelfde doffer als eens 2 jaar geleden, zeer uniek!

Jan gefeliciteerd met deze prachtige overwinning en geniet ervan!Zoals te zien ook 2 andere Postduifleden met een prachtvermelding, Gerard van den Berg (6e), met dezelfde doffer die 2 weken terug de 1e in de kring vloog van de dagfond, en Henri van den Berg met een mooie 8e plek!
Proficiat allen.

De andere vlucht van dat weekend kwam vanuit Meer, dat was echt sprinten XXL, wat een snelheden, hier was het Johannus Knul die een prachtige Regio overwinning pakte tegen 3.858 d., zijn jaarling doffer, de 128, vloog bijna 2200 mtr/min wat neerkomt op bijna 132 km/uur!

 
<<< Terug
 

Actueel

Leervlucht Boxtel V21 groot succes
Lees meer
Jaarlingenbeoordeling groot succes!
Lees meer
Kruithof - Bruinsma wint de hokkenshow PV de Postduif 2020
Lees meer
Sfeerimpressie feestavond 2019
Lees meer
Uitnodiging feestavond + kampioenschappenoverzicht
Lees meer